30 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan o ilde arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arazilerin ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 71 bin 400 TL'ye arazi satıyor.



Türkiye'nin 81 şehrinde arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satacak.

Verilen bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Eskişehir ilinin Han ilçesinde bulunuyor.

Milli Emlak tan o ilde arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa sunduğu arazinin yüz ölçümü 5.100 metrekare.

Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesi üzerinden yayımlanan arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 27 Şubat 2023 tarihine yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön