02 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan o ilde arsa fırsatı! Tam 167 bin liraya satılık imarlı arsa!

Milli Emlak'tan o ilde arsa fırsatı! Tam 167 bin liraya satılık imarlı arsa!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'da bulunan konut alanı imarlı arsayı da satıyor. İşte detaylar...



Yeni bir arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da geçtiğimiz günlerde resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ve dikkat çeken satış ihaleleri arasında Iğdır ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan o ilde arsa fırsatı! Tam 167 bin liraya satılık imarlı arsa!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi bilgilere göre, satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Iğdır ili, Merkez ilçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmen açıklanan imarlı arsanın taşınmaz numarası 76010100281 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 400,00 metrekare.


Geri Dön