16 / 05 / 2024

Milyonlarca emekli ve memura 3600 ek gösterge şoku! Bakan Bilgin'in açıklaması soğuk duş etkisi yarattı

Milyonlarca emekli ve memura 3600 ek gösterge şoku! Bakan Bilgin'in açıklaması soğuk duş etkisi yarattı

Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı bugün Ankara'dan gelecek 3600 ek gösterge düzenlemesi açıklamasına çevrilmişti. 10 Mayıs'ta çalışmanın taslak halinin kamuoyuyla paylaşılacağı açıklanmıştı ancak beklenen olmadı.



MEMUR SEN TOPU BAKANLIĞA ATTI

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın da 3600 ek gösterge çalışmasıyla ilgili son noktayı Bakanlığın koyacağını söyleyerek topu Ankara'ya attı.

3600 ek gösterge çalışmalarına ilişkin üçüncü toplantı tarihini Bakanlığın açıklayacağını ifade eden Yalçın, bu konuyla ilgili de temel mantıklarının "geç olsun, güç olmasın" şeklinde olduğunu kaydetti.

"3600 ek göstergeyle ilgili üçüncü toplantının son toplantı olacağını söyleyebilir miyiz?" sorusuna Yalçın, "Bu, Bakanlığımızın getireceği çalışmaya bağlı. Biz 12 ayrı mutfak çalışmasında hizmet kollarımıza ilişkin kamunun tüm kör noktalarını göstererek bu konuda sosyal paydaş olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Şimdi karşıdan gelecek teklifi göreceğiz." yanıtını verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön