11 / 05 / 2024

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...



2011 yılından itibaren savunma sanayi, bilişim, gayrimenkul geliştirme ve yatırım sektörlerinde faaliyet gösteren birden fazla şirkette yönetim kurulu başkanlığı veya yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Şengül, 31 Mart 2022 tarihinde yapılan 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Mustafa Şengül'ün Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesi, SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) gereği, Şirket faaliyetlerini olumsuz yönde etkileyecek bir durum oluşturmamaktadır.

Mustafa Şengül, hukuk alanında edindiği uzmanlık ve deneyimlerle birlikte ticari sektördeki yöneticilik görevleriyle de tanınmaktadır. Savunma sanayi, bilişim, gayrimenkul geliştirme ve yatırım sektörlerindeki şirketlerdeki rolü, geniş bir perspektif ve sektörel bilgi birikimine sahip olduğunu göstermektedir. Ayrıca, iş kazaları ve iş güvenliği konularında eğitim ve seminerlerde konuşmacı olarak yer alması, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi ve deneyimini aktarma çabasını ortaya koymaktadır. Mustafa Şengül'ün katkıları ve uzmanlığı, yönetim kurulu üyesi olarak hizmet ettiği şirketin faaliyetlerine olumlu bir şekilde yansımaktadır.


Geri Dön