19 / 05 / 2024

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarının gözdesi Sennheiser marka Bluethoot kulaklıklar kaçırılmayacak fırsatlarla indirime girdi. Sennheiser Momentum True Wireless 3 suya dayanıklı mı?  Özellikleri neler?



Sennheiser Momentum True Wireless 3  iOS ve Android‘li cihazlar için geliştirilen uygulamayla kontrol edilebilen kulaklık Bluetooth 5.2 bağlantısında kullanılabiliyor. 

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Sadece kulaklıklarda 7 saat pil ömrü sunan model şarj kutusuyla birlikte toplam 28 saatlik kullanım imkanı ile kaliteli ve uzun ömürlü batarya ile büyük bir avantaj sağlıyor. 
Sennheiser Momentum True Wireless 3  Aktif gürültü engelleme performansında da iyileştirme sunan kulaklık bu sayede arka plandaki gürültüyü yok denecek kadar azaltıyor. Ayrıca Şeffaflık özelliğine de sahip olan Momentum True Wireless 3 bu sayede kullanıcıların çevrede olup bitenleri duyabilmesine de olanak tanıyor. 

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Üç farklı renk seçeneğiyle gelen kulaklık piyasadaki en iyi ses kalitesi sunan kablosuz kulaklıklar arasında ön sıralarda yer alıyor. 

Piyasada 5.000 TL‘nin üzerinde satılan kulaklığın indirimli fiyatı ise 4.450 TL.

Ayrıntılar için tıklayın http://www.sennheiser.com.tr/

Editör notu: Bu haber 16 Eylül 2022 tarihinde saat 03.05'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,38 Türk Lirası, euro 18,33 Türk Lirası, altının gramı ise 991 Türk Lirası değerinde.

Skoda Karoq'un eylül ayı fiyatları açıklandı! Skoda Karoq kaç lira oldu? İşte Skoda Karoq'un 16 Eylül 2022 fiyat listesi

İkramiye müjdesi! İkramiye ödemeleri belli oldu! İşte çalışanların dört gözle beklediği haber!


10 soruda TOKİ 2022 sosyal konut projesi tüm detaylarıyla! Kimler başvurabilir?

 


 

 


Geri Dön