05 / 05 / 2024

Ne altın ne gümüş, işte İslam Memiş'in flaş önerisi!

Ne altın ne gümüş, işte İslam Memiş'in flaş önerisi!

FED kararı öncesi gündemi değerlendiren İslam Memiş, dolar ve altından ziyade gümüşe dikkate çekerek önemli uyarılarda bulundu.



GÜMÜŞ ALTINDAN POZİTİF AYRIŞABİLİR 

Memiş, yastık altı altın yatırımcısına şu öneride bulundu: “Şu ana kadar devam ettirdikleri gelenekçi yapıdan vazgeçmesinler. Fiyata değil miktara bakacaklar. Gram altı/TL fiyatı geçen yıl bu vakitlerde 500 TL civarındaydı. Gram altın yatırımcısını son 20 yıl olduğu gibi yine üzmedi. Değer artışları devam ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlara bir an önce ev almalarını önerebilirim.” 

“Gümüş altına göre pozitif ayrışabilir” diyen İslam Memiş,  gram altın birektiremiyorum diyen vatandaşların gümüş alabileceğini söyledi.

Ne altın ne gümüş, işte İslam Memiş in flaş önerisi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Eylül 2022 tarihinde saat 18.36'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,29 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise 983 Türk Lirası değerinde.

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

Selçuk Geçer'den dolar yatırımcılarına umut ışığı!

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön