18 / 07 / 2024

Ne zaman emekli olabilirsiniz? Emeklilik yaşı ve maaşı hesaplama ekranı!

Ne zaman emekli olabilirsiniz? Emeklilik yaşı ve maaşı hesaplama ekranı!

Aktif çalışma hayatı içinde bulunan milyonlarca kişi, emekli olacakları tarihi heyecan içinde beklerken, bir yandan da emekli olabilmek için kanunen gerekli şartların neler olduğunu merak ediyor. İşte ne zaman emekli olabilirim sorusunun yanıtı ve konu hakkında merak edilen detaylar...




NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM?

Ne Zaman Emekli Olurum Uygulamasına giriş yapabilmek için sayfada yer alan formu ayrıntılı bir şekilde doldurmanız gerekmek. Bu nedenle sigortalıların ilk olarak hizmet dökümü alması ve formdaki bilgileri doldurması kişi için faydalı olacak. Hizmet Dökümünüzü E-Devlet kapısı üzerinden alabilirsiniz. Sisteme girilen bilgiler ile hesaplama yapmasının ardından emeklilik yaşınız sayfada çıkacaktır.

  Ne zaman emekli olabilirsiniz? Emeklilik yaşı ve maaşı hesaplama ekranı!

ŞU ANKİ EMEKLİ MAAŞIM NE KADAR?

SGK emekli maaşı sorgulama işlemleri ise "http://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/" adresi üzerinden yapılıyor. Bu web adresine giderek giriş yaptıktan sonra TC Kimlik Numarası bilginizi girin. SSK Sicil Numarası bilginizi, baba adınızı, nüfusa Kayıtlı olduğunuz ili ve doğum tarihinizi girin. Daha sonra sorgulama butonuna tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

3 bin 340 TL hesaplara yatmaya başladı! Bir emekli promosyonu değil ama hemen bakın!
Çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 6 ay erkene çekiliyor! Bakan az önce açıkladı! Hemen koşun bakın!
Antalya Hali'nde soğan 2.5 TL, domates ve salatalık 3 TL! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön