13 / 05 / 2024

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

Kalyon İnşaat ve ASF ortak projesi olan Nev201 projesinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Nev201 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirimle satışlar başladı. İşte Nev201 projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Nev201 projesi, 2 yatay ve 34 katlı 1 dikey bloktan meydana geliyor. Proje; 18 bin 631 metrekare proje alanı ve 122 bin 545 metrekare de inşaat alanı ile başkentin yeni ticaret merkezi olmayı amaçlıyor. 

Çok sayıda ödülü ve uluslararası başarısı olan ünlü mimar Emre Arolat imzası taşıyan Nev201, mimarisi ile de ofis olmaktan ötesinie götürüyor. 

Geniş iç bahçe alanlarına yer verilen proje, her katta yer alan ortak kullanım balkonları ve balkonlu ofis alternatifleriyle dikkat çekiyor. Projede 1.274 araç kapasiteli otopark yer alıyor. Nev201 projesinde teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Projede her katta 5 adet ofis yer alıyor. 

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis!  

Kalyon İnşaat olarak Nev 201 projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çeken Ticari Gayrimenkullerden Sorumlu Gayrimenkul Grup Müdürü Zekeriya Yelci, "Nev201’i başkentin en prestijli projesi olarak hayata geçirdik. Her iş modeline uygun ofis seçenekleri ile çalışma ortamını konforlu kılan Nev201; ayrıca balkonlu ofis alternatifleri de fark yaratıyor" açıklamasında bulundu. 

"Başkentin yeni ticaret merkezi olan, yatay mimari planında, Emre Arolat imzası ile bir ofisten beklenenlerin ötesini sunan projemiz, insan hayatını zenginleştirecek tasarımı ile ofis kültürünü farklı bir noktaya taşıyor" ifadelerini kullanan Yelci, bu proje gibi değerli yatırımlarını hayata geçirmeye devam edeceklerini dile getirdi. 

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

Müze otel konseptinde inşa edilen The Museum Hotel Antakya’nın da sahibi Asfuroğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Asfuroğlu ise proje ile ilgili olarak, "Özellikle son yıllarda hayata geçen ofis projelerine olan ilgiye baktığımızda  Ankara  memur şehri algısının yıkıldığını Ankara’nın sanayisi, tekno firmaları, savunma sanayisi ve büyük küçük ölçekli firmaları ile dünya pazarındaki yerini aldığı yadsınamaz bir gerçek" açıklamasında bulundu ve Nev201 projesi ile nitelikli ofis açığını kapattıklarına dikkat çekti. 

"Ülkemizin ödüllü mimarlarından Emre Arolat’ın imzasını taşıyan; geniş sosyal yaşam alanlarına, bahçelere, modern ofis seçeneklerine sahip Nev201’in Ankara ticaret hayatına fayda getirmesini temenni ediyoruz" diyen Asfuroğlu, ofis projelerinin konut projelerine göre daha avantajlı olduğunun da altını çizdi. 

Asfuroğlu, "Nev201 projesi, iş hayatında sizi daima bir adım öne çıkarmanın yanı sıra seçkin mimari planı, merkezi konumu, rahat ulaşımı ve sunduğu sosyal imkanlar ile sadece ofis olmaktan çok daha ötesine geçiyor" şeklinde konuştu ve her gün değerlenen projenin, yüksek yatırım değeriyle de ön plana çıktığını söyledi. 

Nev201 fiyat listesi

Nev201 projesinde yer alan 88 metrekare ofislerin fiyatları 6 milyon 619 bin Türk Lirası'ndan, 120 metrekare ofislerin fiyatları ise 9 milyon 15 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Web: http://nev201.com/

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!


Geri Dön