20 / 05 / 2024

Numara vermeden WhatsApp'ta mesajlaşma özelliği geliyor!

Numara vermeden WhatsApp'ta mesajlaşma özelliği geliyor!

WhatsApp’ta telefon numaranızı gizlemek mümkün olacak! Uygulamanın son güncellemesiyle artık numaranızı paylaşmadan mesajlaşabileceksiniz. Bu özellik sayesinde daha gizli ve güvenli bir iletişim sağlayabilirsiniz. 



 Numara vermeden WhatsApp ta mesajlaşma özelliği geliyor!

Daha önce telegram üzerinde bu özellik vardı.

Dijital iletişim uygulamaları arasında oyunun kuralları değişmeye devam ediyor. WhatsApp gibi dünya genelinde en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram da, rakibine benzer bir yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıktı. Telegram’da da, numara paylaşımı olmadan iletişim kurulabiliyor. Kullanıcılar profil ayarlarından kendi kullanıcı adlarını oluşturup paylaşarak, başka kullanıcılara da bu adı iletileri aracılığıyla verebiliyorlar.

Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcıların kimliklerinin gizli kalması sağlanarak, iletişim daha güvenli bir hale getiriliyor. Kullanıcılar, herhangi bir telefon numarasının ya da kişisel bilginin paylaşımı olmadan da, arkadaşlarıyla, iş ortakları ile ya da diğer kullanıcılarla direkt olarak iletişim kurabiliyorlar. Bir süredir telegram üzerinde gördüğümüz bu özellik son olarak WhatsApp özelliği haline de geldi. Artık WhatsApp üzerinden de telefon numarasını gizleyerek iletişim kurmak mümkün.

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

Whatsapp’a yeni özellik! Hemen aktif edin!


Geri Dön