16 / 06 / 2024

O mesleklerde çalışanlar havalara uçacak! Maaşlarına tam 10 bin liradan fazla zam geliyor!

O mesleklerde çalışanlar havalara uçacak! Maaşlarına tam 10 bin liradan fazla zam geliyor!

Sözleşmelilere yönelik kadro düzenlemesi meclisten geçmek üzere.  Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle birlikte bazı meslek gruplarından olanlar hem kadro hem de zam sevinci yaşayacak.



Maaşın ne kadar artacağı memuriyet derecesine göre farklılaşırken, 5. derece lisans mezunu vekil hemşirelik yapan bir kişinin  maaşı 15 bin 584 TL’yi bulacak.

Diyanet İşleri Başkanlığında görevli 1710 personel de düzenlemede yer alıyor. İmam hatip ve müezzin kayyumlardan vekil olarak görevini sürdürenlerin net 8 bin 486 TL olan maaşı, düzenlemenin yasalaşmasıyla 3 bin 764 TL artacak.

 O mesleklerde çalışanlar havalara uçacak! Maaşlarına tam 10 bin liradan fazla zam geliyor!

HAKLARINDA NASIL DEĞİŞİKLİKLER OLACAK?

Sayıları yüzbinlere ulaşan sözleşmeli personelin kadroya geçmesiyle birlikte, bu çalışanlar kademe derece hakkına da kazanacak.

Ayrıca unvan değişikliği sınavına katılma imkanı verilirken, kurumlar arası yer değiştirme yapabilecekler

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Ay sonunda bitiyor, sakın kaçırmayın! Akbank sıfır faizle 20 bin TL kredi veriyor!

Çalışan anneler bu destek ödemelerine mutlaka bakın! 25 bin TL alabilirsiniz!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön