19 / 05 / 2024

Okullarda ücretsiz kahvaltı dönemi!

Okullarda ücretsiz kahvaltı dönemi!

Hollanda'da düşük gelirli semtlerdeki 500 ilkokula ücretsiz kahvaltı dağıtılacağı, böylece artan gıda fiyatları nedeniyle çocukların okula aç gitmeyeceği açıklandı.



ÜCRETSİZ ÖĞLE YEMEĞİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Açıklamada, hükümetin okullarda ücretsiz öğle yemeği düzenlenmesi için çalışmalara başladığı hatırlatılırken, Eğitim, Kültür ve Bilim Bakanlığı'nın yakın zamanda nasıl uygulanacağını açıklayacağı belirtildi.

Okullarda ücretsiz kahvaltı dönemi!

Hükümet,  Eğitim, Kültür ve Bilim Bakanlığı'nın 2023 bütçesinden ücretsiz öğle yemeği için 100 milyon avro ayırmaya hazırlanırken, okul yöneticileri ve öğretmenler iş yükleri nedeniyle yönetim ve yemekle baş edemediklerini vurguladı.

Eylül'de NRC'de yayınlanan bir haberde, Rotterdam'daki De Catamaran İlköğretim Okulu'nda okuyan ve  hafta sonu parasızlıktan hiçbir şey yiyemeyen 11 yaşındaki bir erkek çocuğunun okulda açlıktan bayıldığı bildirildi.

Türk Lirası yükselişte! 
Emeklinin 3 aylık zam oranı! SSK ve Bağ-Kur emeklileri çok sevinecek! İşte kuruş kuruş maaş listesi...
EYT bekleyenlere müjde! Bağ-Kur ve SSK prim farkı ortadan kalkacak!
Elektrik ve gaz fiyatları düşmeli! Son dakika açıklaması geldi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön