18 / 05 / 2024

Önce marketler uygulamaya aldı! Şimdi de hazır giyimciler uygulayacak

Önce marketler uygulamaya aldı! Şimdi de hazır giyimciler uygulayacak

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda zincir marketlerde yaşanan etiket sabitlemeyi önümüzdeki  süreçte bizim sektörümüzde de göreceğiz.'' dedi.



2023 yılında ihracatta adet bazında yüzde 20 bir küçülme öngören TGSD Başkanı Ramazan Kaya, birim ücretlere bağlı olarak yüzde 5 gibi bir kayıpla 20 milyar  dolar civarında bir ihracat değeri öngördü. “Bunu bir kayıp olarak görmeyip avantaja çevirirsek durgunluktan yenilenerek çıkabiliriz” diyen Kaya, eğitim, dijitalleşme, yeşil fabrika ve iş modeli gibi sahalarda dönüşümle sıçrama olabileceğine işaret etti.

Önce marketler uygulamaya aldı! Şimdi de hazır giyimciler uygulayacak

Kaya, “21 milyar doları 25-30 milyar dolara çıkarabiliriz.  Bunun için tekstil altyapımız var. Hazır giyim ve konfeksiyon alanına yatırım yapıp 2030’a daha hareketli girebiliriz” diye konuştu. Kaya, özellikle dijital dönüşümün önemine dikkat çekerek, dijital showroom, pazarlama, dizayn, metaverse gibi alanların sektörde yeni modelleme üreteceği belirtti.

Kamu çalışanı ve memurlar dikkat! 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön