16 / 05 / 2024

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.



1969 senesi bitiminde 14 kurucu ortakla sayıları 10.000’e ulaşan (halka açık) Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları ve topluluğunu (yan şirketleriyle beraber) 300 bin m2. arazi içinde; Bandırma Erdek asfaltına paralel (marmara denizine 2000 mt. sahili olan) 600 bin ton sene kapasiteli Doppel kontak sülfirik asit fabrikasıyla, Nisan prosesli Fosforik asit fabrikası ve 10 megawat enerji imal eden karşı tazyik türübünü sahibi olan 5 ana cins kimyevi gübre imal eden kendi liman tesisleri ve yardımcı tesisleri ile beraber entegre olan son senelerin modern bir teknik kuruluşunu (Ülkemizin ve Balkanların en büyük gübre kompleksini) ilk özel teşebbüs tesisi olarak kurup kurucu murahhas üyeliğini ve yönetim kurulu başkanlığı görevlerini üstlendi.

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Hangi dilleri biliyor?

Recep Gençer; Neriman Gençer ile aile olup Y. Kemal, Ahmet, Buket adında üç evlat, 6 toruna sahip olup Almanca ve Fransizca dilleri bilmektedir.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?


Geri Dön