30 / 06 / 2024

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’un yapmış olduğu açıklamaya göre; şirket, motorlu kara taşıtı ticareti ile ilgili olarak şeffaflığı artırmak aynı zamanda tüketiciyi korumak için önemli bazı değişiklikleri hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar…



AYNI MODELİN 2022 GÜNCEL LİSTE FİYAT LİSTESİ DE GÖSTERİLECEK

Tüm bunlara ek olarak ilan detayları sayfasında, ilanı veren kişinin talep ettiği fiyatın haricinde aynı modelin distribütörü tarafından belirlenmiş olan "2022 Güncel Liste Fiyatı" da gösterilmiş olacak. Bu şekilde ilandaki araç için talep edilen fiyat ile sıfırının güncel liste fiyatı şeffaf bir şekilde tüketicilere hizmet edilmiş olacak.

Yapılan açıklamada yeni düzenleme ile ilgili olarak değerlendirmesine yer verilen sahibinden.com Üst yöneticisi (CEO) Burak Ertaş, Anadolu Ajansı’na konuştu. 2000 yılından bu güne Türkiye’de ticareti kolay hale getiren ve istihdama katkı sunan bir teknoloji şirketi olduklarını dile getirdi.

Bunlara ek olarak emlak ve otomotiv sektörlerindeki ticari faaliyetlerin şeffaf bir şekilde yürümesine ve ekonomiye katkı sağlayan bir kurum olduklarını dile getiren Ertaş, şu şekilde konuştu:

"Son zamanlarda sıfır ve ikinci el otomobil ticaretinde yaşanan sıkıntıları ve konu ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığımız tarafından yapılan düzenlemeleri dikkat ile izliyoruz. Türkiye'nin sahibinden.com’u olarak biz de platformumuzun işleyişini bu gerçekleştirilen düzenlemeler ile uyumlu hale getiriyoruz. 15 Eylül 2022’de devreye sokacağımız bu değişikliklerin kullanıcılarımızın araç alım satım deneyimleri ile daha da şeffaf hale getireceği düşünüyoruz.”

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 12.40'ta yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,06 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1037 Türk Lirası değerinde.

6 ay 6 bin kilometre işe yaramayacak! İkinci el arabaların fiyatları ne kadar olacak?

Altında 15 gün sonraki rekor fiyat açıklandı! İslam Memiş düğmeye bastı! Öğrenmeden altın almayın

Borsa İstanbul’da yeni rekor kırıldı! BIST 100 endeksi rekorlara doymuyor

 

 


Geri Dön