23 / 07 / 2024

Sendika başkanı açıkladı! 10 bin taşeron işçiye kadro müjdesi!

Sendika başkanı açıkladı! 10 bin taşeron işçiye kadro müjdesi!

Kamuda taşeron şirketler aracılığıyla çalışan binlerce vatandaşın merak ettiği tek konu kadro alıp almayacakları. Beklenen müjde geldi. İşte ayrıntılar...




12 bin taşeron işçi çalışıyor

Sendika başkanı açıkladı! 10 bin taşeron işçiye kadro müjdesi!

Ağar,: "Yol – İş’in verdiği hukuk mücadelesi sonunda 1 milyona yakın kamu işçisine kadro imkanı yaratılmış oldu. Ancak bu kadro hakkı sağlanmakla beraber, gelin görün ki bugün tekrar taşeron işçileri kamuda ağırlıklı olarak görev almaya başladılar. Kendi alanımız olan Karayolları Genel Müdürlüğü kapsamında bugün yaklaşık 12 bin taşeron işçisinin çalıştığına şahit oluyoruz."

Taşeron ve kamu işçileri dikkat! Ne kadar zam yapılacak?

Taşeron işçi için kritik süreç! Ne kadar zam yapılacak?

Taşeron Bankası Consubcon 28 ülkede müteahhitlere taşeron buluyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön