26 / 07 / 2024

Shell’in tepe isminden Avrupa ülkelerine uyarı

Shell’in tepe isminden Avrupa ülkelerine uyarı

Avrupa petrol devi Shell’in CEO’su Ben Van Beurden, Rusya'nın gaz arzını kısıtlaması nedeniyle Avrupa’nın önümüzdeki yıllarda yüksek elektrik faturaları ile zor bir dönem geçirebileceğine ilişkin uyarıda bulundu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Shell’in tepe isminden Avrupa ülkelerine uyarı

Kovid-19 pandemisi sonrasında Rusya’nın Ukrayna'yı işgal etmesi ve gaz akışında kısıtlamaya gitmesinin ardından Avrupa’da enerji fiyatları bir yıl öncesine göre 6 kat artış gösterdi. Avrupa Birliği üyesi ülkeler enerji fiyatlarını aşağı çekmek için şimdiye kadar yaklaşık 280 milyar euroyu yardım paketlerine ayırdı.

Öte yandan Birleşik Krallıkta yapılan bir ankete göre İngilizlerin yaklaşık dörtte biri, yükselen enerji faturalarından dolayı önümüzdeki kış aylarında ısıtmayı kullanmayacağını söylerken, dünyada ekonomik krizin daha da derinleşmesi bekleniyor.

İngiltere enerji kriziyle karşı karşıya! 4 İngilizden 1'i ısınma maliyetlerini karşılayamıyor

Kripto varlıklardaki sert düşüş yavaşladı mı? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyatları…

ABD İran anlaşması petrol krizini nasıl etkileyecek? Kriz derinleşiyor mu?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön