13 / 05 / 2024

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.



Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarının artışında vatandaşların düşünceleri 

Simit fiyatının 5 TL’den 7 TL’ye çıkması pek çok vatandaşın tepkisine yol açabilir. Özellikle de çalışan kişilerin bütçelerini etkileyen bir durum olabilir. Daha fazla ödeme yapmaktan memnuniyetsizliklerini dile getirebilecekleri de muhtemel olarak görülmektedir. AYESOB, bu kararın hem vatandaş hem de esnafların lehine olmasını amaçladığını belirtti. 

Kar marjının artırılması ve hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği amaçlandı

Esnafın kaliteli hizmet sürdürülebilirliğini desteklemek ve kâr marjını artırmak için böyle bir karar alındığı belirtildi.  Bu doğrultuda alınan karar itibariyle artık Aydın’da simitler 7 TL fiyatından satışa sunulacak. Vatandaşların 2 TL daha fazla ödeme yapması, bütçeleri etkileyecek bir durum olarak görülüyor. 

İstanbul’da simit kaç para? Oda başkanı “zam yok”, simitçi “var” diyor!

Ankara’da ekmekten sonra simide de zam geliyor! 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacak!

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön