15 / 05 / 2024

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Enflasyonun yükselmesinin önüne geçilemezken, hayat pahalılığı ile paralel ilerleyen alım gücü düşmüşken, Skoda'nın Türkiye dağıtıcısı Yüce Auto'dan çalışanlarına emsal bir ikramiye geldi. Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği haberi duyanların dudaklarını uçuklattı.



Kimseyi işten çıkarmayacağım


Ahmet Yüce, pandemi patlak verdiğinde de gündemden düşmemişti. Skoda Türkiye dağıtıcısı olan Ahmet Yüce, pandemi döneminde "Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız" demesiyle de gündeme gelmişti.

 Skoda dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Ahmet Yüce kimdir aslen nereli?

Skoda Türkiye dağıtıcısı Yüce otomobilin sahibi Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden eğitimini bitiren Ahmet Yüce,  1977 yılından bu yana otomotiv sektöründe iş yaptı. Alfa Romeo markalarının yedek parça açığını kapatan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının
 Türkiye distribütörlüğüne gelerek Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı. 1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu azası olarak derneğin icraata geçmesinde aktif görev üstlenen Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de devam ettiriyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini devam ettiriyor. Yüce, otomobil Skoda'nın da Türkiye distribütörü.

Maliyetler yükselince sektör yetkilileri uyardı! Kriz olması çok yakın!

Bakanlık düğmeye bastı! Vergide eriyen yüzde 20'lik kısım cebinize kalacak

TCDD tarih verdi 100 personel alıyor! Personel alımı başvuru şartları nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön