01 / 05 / 2024

Sosyal yardım ödemeleri hesaplara yatıyor! Herkes PTT hesaplarını kontrol etsin!

Sosyal yardım ödemeleri hesaplara yatıyor! Herkes PTT hesaplarını kontrol etsin!

Sosyal yardım ödemeleri, PTT hesabı olan vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Bu ödemeler, maddi durumu yetersiz olan vatandaşların desteklenmesi amacıyla yapılıyor. Sizde, PTT hesabınız varsa hemen kontrol edin...



Sosyal yardım ödemeleri hesaplara yatıyor! Herkes PTT hesaplarını kontrol etsin!

Sosyal yardım parasından kimler faydalanabilir?

PTT, maddi sıkıntı çeken vatandaşlar için sosyal yardım ödemeleri yapıyor. Bu ödemelerden yararlanabilecek kişiler arasında sosyal güvencesi olmayanlar, işsizler, kiracılar, taşınmaz tapusu olmayanlar, engelli bireyler ve düşük gelirli kişiler yer alıyor. PTT sosyal yardım ödemeleri için genellikle e-Devlet platformu kullanılarak başvurular yapılıyor.

Sosyal yardım ödemeleri kapsamında PTT tarafından desteklenen vatandaşlar arasında dul ve yetimler, SGK kaydı olmayanlar, öğrenciler, yaşlılar, engelli vatandaşlar, kronik hastalığı olanlar ve eşi cezaevinde olanlar da yer alıyor. Bu vatandaşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden başvurularını yaparak PTT üzerinden ödemelerini alabilirler.

2023 Aile Bakanlığı son dakika yardım başvurusu! Bu parayı çocuklu aileler alabilecek!

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Asgari ücret net 11 bin TL’yi geçecek! Bir bir hesaplandı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön