23 / 07 / 2024

Tatil yapmayı düşünenlere müjde! Ziraat Bankası’ndan tatil yaptıran kampanya geldi!

Tatil yapmayı düşünenlere müjde! Ziraat Bankası’ndan tatil yaptıran kampanya geldi!

Tatil yapmayı düşünenlere güzel haber. Ziraat Bankasından tatil planlayanlara özel kampanya hazırlandı. İşte detaylar!




TatilBudur sitesinden yapılacak olan 12.500 TL ile 17.499 TL arası alışverişlerde 1.000 TL verilirken, 17.500 TL ile 24.999 TL arası alışverişlerde de 1.750 TL ödenirken, 25.000 TL ve üzeri alışverişlerde de 2.500 TL Bank kart Lirası kazanma imkanına sahipsiniz. İşte kampanyaya dair ayrıntılar…

  • Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin şubelere gitmesi de gerekmemektedir. Bank kart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yolu ile kayıt yaptırarak hizmetten yararlanabilirler.
  • Kampanyaya katılım için alışverişlerin Bank kart POS cihazlarından yapılması istenir, Kazanılan Bank kart Liraları, 7 Haziran 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kazanılan Bankkart Liralar 7 Mart 2023 tarihinde yüklenecek ve 10 Nisan 2023 tarihine kadar da kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Nisan 2023 tarihinde iade edilecektir.
  • Kampanyadan faydalanmak için kampanya süresinin içinde alışveriş yapmanız gerekiyor.
  • Kampanya, TatilBudur'da yapılacak alışverişlerde geçerlidir ve Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerde Bank kart Lirası kazanma olanağı sağlanacaktır. Tatil yapan planları yaşamak için önemli bir fırsat olan bu kampanyadan faydalanmak için belirtilmiş olan şartları tam olarak yerine getirmek için düzenlenir.
  • Kampanya çerçevesinde, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılıp, yapılacak olan işlemler kampanyaya içerisinde değildir. Kazanılabilecek ödül tutarı, Bankkart Lira ile yapılan harcamalarda en fazla 2.500 TL olarak sınırlandırıldı. Ancak, uçak bileti alımları kampanya bağlamında geçerli olmayacaktır. Ek kartlarla yapılacak olan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamaları ile birlikte kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya Bireysel kartlar ile yapılacak olan harcamalar için geçerlidir.
  • Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyası içinde değildir.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön