27 / 04 / 2024

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi'yi kapatma kararı aldı!

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi'yi kapatma kararı aldı!

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını ve 20 Temmuz tarihinin fon eklemek için son gün olduğunu duyurdu.



Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını duyurdu. CNNTürk'te yer alan habere göre, Meta, kullanıcılara bakiyelerini “mümkün olan en kısa sürede” geri çekmelerini tavsiye ederee Novi’nin son operasyon gününden sonra kalan parayı müşteri banka hesaplarına ve banka kartlarına “aktarmaya çalışacağını” bildirdi.

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi yi kapatma kararı aldı!

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, şu an için kapatma, şirketin kripto para birimi emellerinin sonuna işaret ediyor. 

Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu şirket, geçtiğimiz  Ekim ayında Novi’nin “küçük pilot uygulamasına” başlamıştı. Cüzdan, daha önce Libra şeklinde  bilinen şirketin kripto para birimi Diem’i desteklemeden piyasaya sürüldü. Bir ay kadar sonra da şirketin kripto şefi David Marcus'un şirketten ayrıldığı belirtildi. Bu yılın en başında Diem Derneği, varlıklarını sattığını ve operasyonlarını “yok ettiğini” resmen açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön