29 / 04 / 2024

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!



TESPİT EDİLEN RAKAM 356 MİLYON LİRA!

İddianamede, Koineks Teknoloji A.Ş. (Thodex) bünyesinde işlenen bu suçlardan el edilen tüm malvarlığı değerlerinin müsaderesi talep edildi. İddianamede bu suçlar sebebiyle toplam 356 milyon TL değerinde zarar oluştuğu kaydedildi.

61 KİŞİ HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI

Başsavcılık, ayrıca soruşturmaya dahil edilen 61 şüpheli hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdi. Hazırlanan iddianameyi Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi kabul etti. Böylece 21 şüpheli hakkında 40 bin 564’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön