11 / 05 / 2024

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. İşte TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekilişi detayları...



Merakla beklenen kura çekilişi törenine katılan Vali Kemal Kızılkaya, projenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ülkenin her köşesinde hayata geçirdiği önemli yatırımlarla insanların refah seviyesini yükselten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığının bugüne kadar bir çok alanda hizmetine devam ettiğini söyledi. Vali Kemal Kızılkaya açıklamasında "Bugün burada yeni mutluluklara hep birlikte tanık olacağız." dedi.

Yine verilen detaylara göre, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı da bu rakamdan daha fazla konut yapma şansları olduğunu ancak arsa sıkıntısı nedeniyle istedikleri sayıya ulaşamadıklarını kaydetti. AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı açıklamasında ilerleyen zamanlarda talepler üzerine kapasitenin arttırılabileceğine değindi.

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Gerçekleştirilen kura çekilişinde konut sahibi olan Nilgün Sarı ise merakla kuranın çekilmesini beklediğini kaydederek, "Ben iş kazalı engelli bir bireyim. Hala çalışmaya devam ediyorum." dedi. Nilgün Sarı açıklamasında "Şansımın çok az olduğunu duydum. Belki bir sonraki kategoride çıkar dedim ama bana çıkınca çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Verilen detaylara göre, Söğüt ilçesinde 150 adet, Osmaneli'de 287 adet, Bozüyük'te 80 adet, Pazaryeri'nde 100 adet ve İnhisar'da 121 adet ile merkez Bayırköy beldesinde 99 adet konutun hak sahipleri yapılan kura çekimiyle belirlendi. TOKİ Bilecik 2023 kura çekimi sonuçları e-devlet üzerinden sorgulanabilecek.

Gerçekleştirilen programa AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, kurum müdürleri ile vatandaşlar da katılım sağladı.

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor!

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde! Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın!

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 


Geri Dön