04 / 05 / 2024

TOKİ projelerindeki konutları Suriyelilerin kaptığı ortaya çıktı, TOKİ'nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

TOKİ projelerindeki konutları Suriyelilerin kaptığı ortaya çıktı, TOKİ'nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

Sözcü’den Özlem Ermiş Beyhan dünkü haberinde TOKİ projelerinden Suriyelilerin konut altığını yazmıştı. Söz konusu haberden sonra ‘yeni vatandaşların’ isimlerinin de yer aldığı kura çekilişini kazananların listesini TOKİ sitesinden kaldırdı. İşte detaylar...



LİSTE PEK ÇOK SİTEDE VAR

1 yıllık TC vatandaşlarının TOKİ kuralarına katılımına izin verilmesine tepki veren vatandaşlar, “Artık dar gelirli vatandaşımıza, şehit ve gazi ailesine, engellilere sıra gelmez” şeklinde konuşmuştu. Söz konusu listede  Lama Hamaideh, Muhammed Ammar Abdulazim, Abdulkader Mohammad gibi isimler yer alıyordu.

TOKİ projelerindeki konutları Suriyelilerin kaptığı ortaya çıktı, TOKİ nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan  “Satış-kura duyuruları” başlıklı kısımda mega kent İstanbul'da yer alan ve haberde ismi  geçen hem Kayabaşı hem de Sancaktepe projesi tamamen yok oldu. Yine yurt dışında  ikamet eden TC vatandaşları için yapılması ile “TOKİ neden dövizle kazananlara konut yapıyor” tepkisi çeken Sancaktepe projesi kurasını kazananlar arasında da Abdulmajid Alkaddah, Abdelkader Benkhaled gibi isimler bulunuyor. 

Listelere erişmek mümkün değil

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde şimdiye kadar kurayı kazananların yer aldığı  bölümde “Aradığınız sayfaya ulaşılamıyor. Ana sayfaya dönmek için tıklayınız” ifadesi ile karşılaşılıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ise söz konusu haberlerle ilgili henüz bir  açıklama yapmadı.

TOKİ Kayabaşı projesindeki 3+1 daireleri Suriyeliler kaptı!

TOKİ Konya'daki 3 yeni proje için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler bu tarihi sakın kaçırmayın! 

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun


Geri Dön