18 / 05 / 2024

Tuzlukçu Yeni Merkez Camisi 700 kişilik olacak!

Tuzlukçu Yeni Merkez Camisi 700 kişilik olacak!

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir süre önce depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile yıkılan Merkez Camimizi aynı yere tekrar yapmayı uygun gördük.''dedi.



Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir süre önce depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile yıkılan Merkez Camimizi aynı yere tekrar yapmayı uygun gördük. Caminin yerinin sondaj zemin etüt çalışması yapıldı. Projesi de hazırlandı. Belediyemize ait bin 750 metrekare arsa üzerine 450 metre kare oturum alanlı olacak olan Yeni Merkez Camimiz çift şerefeli olacak ve 700 kişi alabilecek. İlçe Halkımız ve Pazarcı esnafımız tarafından beklenen cami en kısa zamanda Tuzlukçu Halkına kazandırılacaktır.” dedi.


Tuzlukçu Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Öncü'de “Hayırsever Müslüman kardeşlerimizin  maddi desteğini bekliyoruz. Camimize yardımlarınızı bekliyoruz. Hep birlikte kısa sürede camimizi tekrar yapmayı istiyoruz” şeklinde konuştu. Öncü; Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'ya caminin yapımı için gösterdiği çalışmadan dolayı teşekkür etti.



İstasyon Gazetesi


Geri Dön