12 / 05 / 2024

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda 29 Mayıs’a kadar e-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapılabilecek. Yarısı Bizden, ilk olarak İstanbul’da başlatılacak ve daha sonra 7 bölgeye de yayılacak. Başvuru kapsamında herhangi bir ücret ödenmeyecek.



REKOR BAŞVURU

Öte yandan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası kapsamında İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru yapıldığını paylaştı.

Bakan Murat Kurum, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası' ile ilgili Twitter hesabından kampanyaya ilişkin birtakım önemli açıklamalar yaptı.

‘Yarısı Bizden’ kampanyası ne zaman bitecek? Nasıl başvuru yapılır?

''Yarısı Bizden ile evlerimizin dönüşümünde maliyetin yarısını biz ödüyoruz. Evlerinizi TOKİ teminatı ile beraber dönüştürüyoruz” şeklinde ifade eden Kurum, İstanbul'da 2 günde gelen başvuru sayısının  47 bin 400'e ulaştığını duyurdu.

İNCELEME BAŞLADI

Bakan Kurum, kampanyanın uygulama aşamalarını bir bir ele alarak sıralamayı şu şekilde paylaştı: "1) Başvuruyu alıyoruz. 2) Ekiplerimizi yönlendiriyoruz. 3) Başvuru yapılan binaya gidip tespit yapıyoruz. 4) Binada üçte iki çoğunluk sağlanırsa evlerinizi TOKİ ile dönüştürüyoruz.”

YARISI BİZDEN BAŞVURU EKRANI

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden personel alımı yapacak! Son gün 15 Mayıs!

Ziraat Bankası resmen duyurdu! Herkese geri ödemesiz bin lira hediye edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!


Geri Dön