06 / 05 / 2024

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'dan muhteşem bir kampanya daha. Samsung Galaxy A03 64 GB akıllı telefonlarda siteden alış veriş yapanlar için ''Eskiyi yenile'' yada ''alışveriş kredisi'' ile 399,30 TL'den başlayan fiyatla sahip olma imkanı sunuyor. Peki Samsung Galaxy A03 64 GB fiyatı ne kadar?



2MP Derinlik Kamerası, çekimi yapmadan önce ve yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamanızı sağlar. Daha ustaca bir görünüm için ortamı ayarlar. Dikkatleri üzerinize çeken ön kamera Galaxy A03’ün 5MP Ön Kamerası ve Canlı Odak efekti ile sizi daha çok popüler hale getiren etkileyici selfieler çekebilirsiniz.

Dolby Atmos ile sıradan dinleme deneyimlerinin ötesine geçin Müzik ve filmlerin verdiği havayı tam olarak almanız için tek yapmanız gereken kulaklıklarınızı takmak. Dolby Atmos sayesinde yüksek,  tam ve her sahnede sizi saran seslerin keyfini çıkarabileceksiniz.

Daha fazlasını yapabilen güçlü performans

Galaxy A03, sekiz çekirdekli işlemci gücünü 4GB RAM ile beraber verdiğiniz vazifeyi hızlı ve verimli bir performans sergileyerek yapar. 64GB dahili hafıza keyfini yaşayabilir ya da isterseniz microSD kartı ile 1TB’a kadar daha fazla depolama alanı ekleyebilirsiniz.

Güçlü pil ile donma kesilme olmadan bir mobil deneyim yaşayın

Sizi asla pişman etmez bir pil ile günün her anında bir adım önde olun. 5.000mAh (normal)¹ pil gücü, yayın yapmanız, paylaşmanız ve  oyun oynamanız için gereken tüm etkiyi sağlar. 

One UI Core ile daha fazla odaklanın

One UI Core sizin önem verdiğiniz önemli olan şeylere odaklanmanıza yardımcı olur. Donanım ve yazılım birlikte çalışarak, hızlı şekilde erişebilmenizi sağlar.  Uygulamalar içinde kesinti olmadan geçiş yapın ve tek seferde birden çok uygulama için bilgi alın,  kullanımı kolay kullanıcı arayüzü tasarımı ile tek bir ekranda çoklu görevleri yerine getirmenize imkan verir.

 

SAMSUNG GALAXY A03 CEP TELEFONU 26 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: http://www.hepsiburada.com/

Samsung Galaxy A03  satış fiyatı:  4.099,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 26 Aralık 2022 tarihinde saat :21:45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.68 Türk Lirası, euro 19.86 Türk Lirası, altının gramı ise 1078 Türk Lirası değerinde.

Tespit edilince harekete geçtiler! Foseptik deyip geçmeyin orada bir servet yatıyor! 

Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Rehber Öğretmenleri 2023 maaşları belli oldu mu? 

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön