01 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

Düzenlediği kampanyalarla alışveriş, kredi çekme gibi işlemlerde avantajlı koşullar sunan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla yüzleri güldürdü. Banka, o işlemi yaptırana tam 300 TL hediye ediyor. Peki ne yapmanız gerekli? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…



KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

Tüm başvuru kanallarından gerçekleştirilen başvuruların geçerli sayıldığı kampanyada, ek kart başvurusunda bulunan ve bankadan ilk kez ek kart çıkaran  kişilere bu kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına karşılık 100 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya kapsamında, her bir müşteri kampanya dönemi boyuna en fazla 3 ek kart başvurusu yapabiliyor ve Bankkart Lira kazanma şansı buluyor.  Kampanya boyunca ek kartların her biri için tek seferde 100 TL ve üzeri harcama sonucu 100 TL kazanılıyor.  3 kartın her birinden yapılan harcamada, toplam 300 Türk Lirası Bankkart Lira  birikmiş oluyor.

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

300 Türk Lirası tutarında Bankkart lira hediyesini kazanmak için çıkarılan 3 ek kartı ile de harcama yapmak zorunluluğu bulunuyor.  Para harcaması yapılan ek kartlara Bankkart Lira yüklemesi hemen gerçekleşiyor.  Kampanyada geçerli olan ve Bankkart Lira hediyesi verilen işlemler peşin veya taksitli olarak yapılabiliyor.

Beklenen haber geldi! İlköğretim ve ortaöğretim bursları yattı mı? Kaç lira ödenecek?

MTV borçları da siliniyor mu? Yapılandırma nasıl olacak?

Ak Parti’den son dakika açıklaması geldi! Staj süresi EYT’ye sayılacak mı?

Memur ve emeklinin maaş farkı kaç TL yatacak?

Piyasada sıfır araçtan sonra kriz ikinci el satışlara da sıçradı!

Maaşa zam tüketicide güveni yükseltti!


Geri Dön