Ekonomi

1 sterlini bile olanlar hemen bakın! Sterlin düşüyor mu? 

Haftanın dördüncü işlem gününde sterlin kurunun kaç TL olduğu merak ediliyor. Sterlin kuru 1 Eylül 2022 Perşembe günü düştü mü? Sterin düşüyor mu? Peki bugün sterlin kaç TL? Sterlin ne kadar? 1 sterlini bile olanlar hemen baksın. Son zamanlarda sterlin kurunda aşağı yönlü hareketlilikler yaşanmaya başladı

Sterlin fiyatları en az euro ve dolar kadar araştırılan döviz kurları arasında yer alıyor. Son zamanlarda sterlin kurunda aşağı yönlü hareketlilikler yaşanmaya başladı. Yatırımcılar ve elinde 1 sterlini bile olanlar hemen ''sterlin dşüyor mu?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Peki bugün sterlin kaç TL? Sterlin ne kadar? Sterlin bugün kaç lira? İşte son dakika sterlin gelişmeleri 1 Eylül 2022...

STERLİN DÜŞÜYOR MU? ELİNDE 1 STERLİNİ BİLE OLANLAR DİKKAT!

Dün sterlin fiyatı aşağı yönlü hareket ederek  güne başladı. Dün sterlin alış fiyatı 21,18 TL iken, 1 sterlin satış fiyatı ise 21,29 TL seviyesinde işlem görüyor. Sterlin yönünü aşağı çevirerek hızla düşmeye devam etti.

1 Eylül 2022 bugün 1 sterlin kuru 21,22 TL'dir. 1 sterlin alış fiyatı 21,11 TL iken, 1 sterlin satış fiyatı 21,22 TL'den işlem görüyor.

Peki sterlin piyasasında neler oluyor? Sterlin neden değer kaybediyor? Sterlin kurunda neler oluyor? İşte sterlinde son dakika gelişmeleri...

STERLİNDE NELER OLUYOR?

Euro sterlin karşısında dün değer kazandı. Avrupa Birliği'nin (AB) enerji maliyetlerindeki artışı düşürmek için kısa vadede müdahaleye hazırlandığının altını çizen Halpenny, Avrupa Merkez Bankası'nın  bu ay rekor bir faiz artırımı yapacağıyönündeki beklentilerinin  euronun, sterlin karşısında değer kazandıracağını aktardı.

Halpenny, euro/sterlin paritesinin önümüzdeki haftalarda 0,88 seviyesine kadar yükseleceğini belitti. 

 

21-22 Eylül tarihinde FED faiz kararı açıklanacak. Tüm piyasaların gözü eylül ayında açıklanacak olan Fed faiz kararında. Kararın açıklanması ile döviz kurlarının yönü belli olacak.

Dolar kuru diğer gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Fed Başkanı Jerome Powell tarafından eylül ayında açıklayacak ve açıklanacak ve faizleri artırması bekleniyor. Bu karar sonrasında dolar kurunun değerinin artması bekleniyor.

Sterlin dibi görecek! Bu haberi okumadan yatırım yapmayın

Sterlin çakıldı! Sterline bakanların tansiyonu düşecek

Euro sterlin karşısında değer kazandı! Euro önümüzdeki hafta böyle olacak! Çabuk bakın

Sterlin bugün ne kadar? 30 Ağustos 2022 sterlin fiyatı

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin