08 / 05 / 2024

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

Halkbank, TEB, Yapı Kredi Bankası ve Akbank acil ihtiyaç kredisi için düğmeye bastı. Bankalardan 5 bin TL ile 50 bin TL arasında acil ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. İşte detaylar..



Krediyi özel bankalardan kullanmak isteyen kişiler TEB Bankası Akbank ve Yapı Kredi bankası'nın yapmış olduğu SMS kredi kampanyasına katılabilir. SMS ile TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler T.C. kimlik numarasını 44 66 numarasına yollayarak başvuru yapabilir. 

Akbank üzerinden başvuru gerçekleştirecek olan kişilerin de Kredi yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasını da yazarak 4425 numarasına mesaj atması gerekiyor. 

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...

Yapı Kredi Bankası aracılığıyla SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların bireysel yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirini belirterek 4411 numarasına yollaması gerekiyor. 

SMS ile yapmış olduğunuz kredi başvuruları kapsamında hızlı bir şekilde onay alabilmeniz için banka sizlere 5 dakika içerisinde sonucu bildiriyor ve banka kredi notumuzu uygun olması halinde kredinizi en yakın banka şubesinden istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ayrıca bu bankaların banka şubeleri aracılığıyla kimlik ve gelir belgenizi verdikten sonra da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunma imkanı da sunuluyor.

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Merkez Bankası açıkladı! O rakam zirveye çıktı!

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

50 yaş altına emeklilik müjdesi! Resmen açıklandı!

Ev fiyatları düşecek mi? İnşaat maliyetleri rekor kırdı!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön