10 / 05 / 2024

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...



BOLU'DA 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Bolu olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 8,13 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Düzce ve Sakarya'da da hissedilen deprem nedeniyle panik yaşayan bazı vatandaşlar, sokağa çıktı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Bolu da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya,  <a href='http://emlakkulisi.com.tr/keywords/ankara' style='color:#FF0000;text-decoration:underline;font:bold 14px arial;'>Ankara</a>  da da hissedildi! UZMANI RESMEN AÇIKLADI!

Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir açıklama yaptı. Sözbilir, depremin 1999 depreminde batı ucu kırılmış olan fayın doğu ucunda meydana geldiğini belirtti. Düzce'de 2022 yılında meydana gelen deprem gibi bu depremin de, 1999 depreminde kırılmamış Düzce fayının tali uzantısında meydana geldiğini kaydeden Sözbilir, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinden geriye kalan fay parçalarının 4-6 büyüklüğünde depremler üretebileceğini ifade etti. Sözbilir, bu tür depremlerin 1999 depremlerinden geriye kalan enerji boşalımları olarak düşünülebileceğini belirtti.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ise depremin sadece bir binada kısmi çatlak oluşturduğunu ve başka olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı. AFAD da depremin 13.55'te meydana geldiğini ve 4,8 büyüklüğünde olduğunu duyurmuştu.

T.C kimlik no 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Evden bir kişi bile olsa başvursun! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!
Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!
İş Bankası kartı olanlar dikkat! Şubeye gitmeye gerek yok...Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Geri Dön