18 / 05 / 2024

Akbank'tan alışverişlerinizde oh dedirtecek kampanya! Çabuk olan mutluluktan havalara uçacak!

Akbank'tan alışverişlerinizde oh dedirtecek kampanya! Çabuk olan mutluluktan havalara uçacak!

Akbank, Axess üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Axess web adresi üzerinden gelen bilgilere göre; 100 TL chip-para kazabileceksiniz! İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...



Akbank Axess'in internet sitesi üzerinden duyurusu gerçekleştirilen kampanyanın adı "Axess'e özel Madame Coco'da 100 TL chip-para!" oldu. Banka kampanya detaylarını şu şekilde verdi:

"Axess’e özel 1 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Madame Coco mağazalarında veya www.madamecoco.com ’da 600 TL ve üzeri ilk alışverişinize 100 TL chip-para! Üstelik peşin fiyatına 6 taksitle.

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Juzdan’dan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın veya "MADAMECOCO" yazıp 4566’ya SMS gönderin!"

Akbank tan alışverişlerinizde oh dedirtecek kampanya! Çabuk olan mutluluktan havalara uçacak!

KAMPANYA AYRINTILARI!

  • 1 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Madame Coco mağazalarında veya www.madamecoco.com ‘da 600 TL ve üzeri ilk alışverişinize 100 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 14 Şubat 2023 tarihine kadar Madame Coco mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar sonrasında 15 Şubat 2023’te geri alınacaktır.
  • Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "MADAMECOCO" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
  • Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.
  • Axess'e özel 1 Ocak - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com ‘da 2 taksitli alışverişlerinize +4 taksit ile peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulmaktadır. Taksit kampanyasına Axess, Free, Wings, Ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahildir. Bank’O Card Axess dahil değildir. Kampanyaya sanal POS işlemleri dahildir. Free için kampanya katılım ücreti işlem başına 4,80 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır. Bank’O Card Axess ile en fazla 4 taksit yapılabilmektedir.
İş Bankası`ndan nefes kesecek son dakika müjdesi! 20 Ocak 2023'e kadar başvuran yaşadı!
Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Başvuranlar anında 5.671 TL para alacak!
Bu gece yarısından itibaren benzine çıldırtacak dev zam! Opet, Shell, BP, PO 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geri Dön