26 / 07 / 2024

Akbank'tan çılgın kampanya! Sadece 3 gününüz kaldı!

Akbank'tan çılgın kampanya! Sadece 3 gününüz kaldı!

Bir güzel haber de Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan. Hemen bu promosyondan yararlanın. İşte tüm detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Akbank tan çılgın kampanya! Sadece 3 gününüz kaldı!

KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kampanya kapsamında 16-31 Aralık 2022 tarihleri arasında İsteGelsin uygulamasından ve www.istegelsin.com adresinden yapılacak 450 TL ve üzeri ilk alışverişte 45 TL chip-para sunulacaktır.
  • Kampanyaya Axess, Free, Wings, Akbank kart, ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahildir. Kampanyaya Bank'O Card Axess dahil değildir.
  • Kampanyaya Sanal POS'tan yapılan işlemler dahildir.
  • Kampanyaya katılmak için, Juzdan üzerinden, ilk harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Juzdan ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Juzdan ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir.
  • Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Kampanyadan her kullanıcı bir defa yararlanabilecektir. Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 45 TL chip-para kazanabilir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.
  • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.
  • Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
  • Kampanya İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, İzmir yeni bölge (Kuşadası, Karabağ, Urla, Çeşme Alaçatı), Eskişehir, Bodrum ve Manisa’da geçerlidir. Manisa’da 1’er saatlik skorlarla hizmet sağlanmaktadır. Diğer tüm illerde de kargo ile hizmet sağlanmaktadır.
  • Akbank T.A.Ş. ve istegelsin kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
Dolar 2023`te bu kadar olacak! Rekor seviye geliyor...
e-Devlet'te EYT depremi! e-Devlet çöktü mü? Erişim sıkıntıları var!
2022'de milyarderler listesi ters takla attı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön