09 / 05 / 2024

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları dalgalanıyor, yatırımcılar endişeli. Seçim sonrası yaşanan belirsizlik ve FED'in faiz kararı altın fiyatlarını etkiliyor. Gram altın, çeyrek altın gibi birimlerdeki yükseliş zamanı belirsiz. Piyasalar seçim sonuçlarını bekliyor. Yatırımcılar dikkatli olmalı.



Altın fiyatları, seçim sonrası belirsizlikler ve FED'in faiz kararı sonrası dalgalanmalar yaşadı. Seçimin ardından kısa süreli bir yükseliş gösteren altın fiyatları, şu anda kritik seviyelerde hareket ediyor. Altın fiyatları, FED'in faiz açıklamasıyla rekor seviyelere tırmanmış, ancak daha sonra düşüşe geçmişti. Peki, altın fiyatları hangi yöne doğru ilerleyecek? Yatırımcılar gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın gibi altın türlerinde ne zaman yükseliş bekleyebilir?

ABD'deki borç limiti krizi, piyasalardaki belirsizlikleri artırmaya devam ediyor ve altın dahil varlık fiyatlarını etkiliyor. Analistler, ons başına altın fiyatının 1.980 dolar seviyesinin destek, 2.030 ve 2.040 dolar seviyelerinin ise direnç olarak görüldüğünü belirtiyor.


Geri Dön