10 / 05 / 2024

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Firma: Armada Praxis

Proje: Armada Praxis Yalıkavak Marinn

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 



66 dönüm arsa üzerine kurulu Armada Praxis Marinn projesinde yer alan konutlarda, spa, hamam, ılıklık ve çamaşır odaları gibi ev içi imkanlar da yer alıyor. 

Site içerisinde 10 dönüm arazi üzerine kurulu sosyal tesis alanı bulunuyor. Bu tesis alanında, yürüyüş yolları, müzik, görsel sanatlar ve etnik atölye, kids club, patisserie, açık hava fitness ve yoga alanı, basketbol sahası ve tenis kortu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Marinn projesindeki 3+1 Flat Villalar, 700 metrekare arsa içerisinde 180 metrekare büyüklüğe sahip. 4+1 Dubleks Villalar ise 800-1.300 metrekare arsa içinde 315-380 metrekare büyüklükte, 4+1 Tripleks Villalar da 330-370 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Projede yer verilen tek malikane ise 5.500 metrekare arsa içinde 680 metrekare kullanım alanı ile tasarlandı. 

3+1 Flat Villalarda;  3 yatak odası, 3 banyo ve giyinme odası, vestiyer-kiler alanı, havuz ve otopark yer alıyor. 

4+1 Dubleks Villalarda; 4 yatak odası, 4 banyo ve giyinme odası, Spa Bölümü- hamam, sauna, ılıklık- çamaşır odası, depo, havuz ve otopark yer alıyor. 

4+1 Tripleks Villalarda; 4 yatak odası, 4 banyo ve giyinme odası, teras, Spa Bölümü- hamam, sauna, ılıklık- çamaşır odası, depo, havuz ve otopark bulunuyor. 

Malikanede ise 6 yatak odası, 6 banyo ve giyinme odası, Yaşam & Hobi Odası, Mahzen, Spa Bölümü- hamam, sauna, ılıklık- çamaşır odası, depo, müstakil müştemilat, havuz ve otopark gibi alanlar yer alıyor. Yalıkavak Çarşı içerisinde Armada Praxis Marinn projesi konuklarına özel bir beach kulüp de sunuluyor. 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Marinn projesinde, 7/24 güvenlik hizmeti, özel otopark, profesyonel bina hizmeti, otomatik sulama sistemi, bitkisel ve yapısal peyzaj bakımı gibi hizmetler sunuluyor. Projeden konut sahibi olanlar, Bodrum'da Adalar ve deniz manzarasının ayrıcalığını yaşama fırsatı yakıyor. 

Armada Praxis Marinn projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon Euro'dan başlıyor. 

Web: http://www.armadapraxis.com/tr/yalikavak-geris-villalari/

Tel: 0 850 360 22 22 

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!


projeye sor



Geri Dön