02 / 05 / 2024

23 - 04 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 98 Haber

Ege Yapı Cer İstanbul fiyat!

Ege Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da daireler 2020'de teslim edilecek..

Validebağ Konakları ödeme planı!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Samsat'ta 157 konut hasar gördü!

Samsat'ta Kaymakamlık bahçesine kurulan Mobil Koordinasyon Merkezi'nde açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Akdağ, "Ağır hasarlı 75, orta hasarlı 5, az hasarlı 75 konut tespit edilmiş durumda, 2 konut da tamamen yıkılmış." dedi.

Geleceğe yön verecek 5 mega kent!

Dünyanın geleceğine yön verecek 5 mega kentin inşası sürüyor. Malezya, Çin, Kazakistan gibi ülkelerde yer alan kentlerin  ofis, rezidans ihtiyaçlarını karşılaması bekleniyor. 

Kira gelir vergisi taksitli ödeme 2018!

Geçtiğimiz sene gayrimenkulünü kiraya vererek gelir elde edenler bu sene vergi mükellefi oldu. Kira gelir vergisi ilk taksitleri ödendi, ikinci taksitle ise Temmuz'da ödenecek..

Z Ekin Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu. 

Tapu harcı alan bankalar!

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde alıcı ve satıcı, gerçek satış bedeli üzerinden harç ödemesi yapıyor. İşte tapu harcı alan banka listesi..

İstanbul Ofis Pazarı 2018 1. çeyrek raporu yayınlandı!

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Birinci Çeyrek Raporu“ yayınlandı. 

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

TOKİ Kayaşehir kura sonucu öğrenme!

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu yarın belli olacak. Projede toplam 605 adet daire bulunuyor.

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikası getiri ödemesi tamam!

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtdışı kira sertifikası kupon ödemesi hakkında açıklama yaptı.

Kadastro tapulama harcı 2018!

2018'de yapılacak kadastro işlemlerinden tahsil edilecek harçlar, geçtiğimiz sene sonunda yayımlanan Harçlar Kanunu Genel Tebliği kapsamında yer aldı. İşte kadastro tapulama harçları..

Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Doğan tarafından kuruldu.

Web tapuda yetki işlemleri nelerdir?

Gayrimenkullerin internet ortamında takip edilebildiği sistem olan Web tapuda hangi yetki işlemleri yapılabiliyor?

Rfd Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rfd Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ünlü tarafından kuruldu. 

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Tapu harcı ödeme!

Tapu dairesinden veya web tapu üzerinden online bir şekilde yapılan tapu devir işlemleri için ödeme nasıl yapılır? İşte tapu harcı ödeme işlemleri..

Luce Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luce Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 790 bin TL sermaye bedeli ile Barış Baysal tarafından kuruldu. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Moltajı Hagh tarafından kuruldu.

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Tapuda ipka ne demek?

Kimi tapular üzerinde "ipka tapu" yazıyor. Peki, tapuda yazan ipka ne demektir?

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü Cihangir'de ev arıyor!

Aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de ev ararken görüldü.

Home Made Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Made Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yonat ve Fatih Maşalacı ortaklığında kuruldu. 

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Gpulaş Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Tekel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gpulaş Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Tekel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Pulaş tarafından kuruldu. 

Su yalıtımı zorunluluğu 2018!

27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği henüz yürürlüğe girmedi. Peki, su yalıtımı zorunluluğu ne zaman başlıyor?

Alfama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Aydoğdu tarafından kuruldu.

Vesav41 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesav41 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Baloğlu, Mehmet Uzulu ve Eşref Önder ortaklığında kuruldu. 

Yeni otopark yönetmeliği ne zaman uygulanacak?

22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan yeni otopark yönetmeliği o tarihte yürürlüğe girmemişti. Peki, yeni otopark yönetmeliği ne zaman uygulanacak?