28 / 04 / 2024

18 - 10 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 97 Haber

Rataş İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rataş İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Bayar tarafından kuruldu.

Gip Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gip Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kemal İpek tarafından kuruldu.

Adelya Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adelya Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berk Güdüker tarafından kuruldu.

Neu Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neu Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Süleyman Candemir tarafından kuruldu.

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Zahib Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Zahib Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Waelere Alrashed tarafından kuruldu.

Family Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Ghakeh Barkhordari tarafından kuruldu.

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Merkez Bankası yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 12,69'a geriledi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Beklenti Anketi'ne göre, yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 12,69'a geriledi.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Beymen Hilltown Karşıyaka açıldı!

Beymen, yeni mağazası Beymen Hilltown Karşıyaka'yı İzmir'de hizmete açtı.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizleri 0.79’dan başlıyor!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında farklı bir çok bütçe ve plana yönelik alternatif kredi fırsatları sunuyor. Bankanın kampanyalı konut kredisi faizleri %0.79’dan başlıyor.

Katie Price 2 milyon sterlinlik evini düğün salonu yapacak!

Katie Price, 2 milton sterline aldığı evini dönüşüme soktu. Price, evini düğün salonuna çevirmek için çalışmalar başlattığını söyledi…

Konut kredisi hacmi bir haftada 1 milyar liranın üzerinde arttı!

BDDK verilerine göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, 11 Ekim itibarıyla 2 trilyon 566 milyar 365 milyon liraya yükseldi. Aynı dönemde konut kredisi hacmi ise haftalık olarak 1 milyar liranın üzerinde bir artışa 189 milyar liraya ulaştı.

Uzungöl'de yıkımı beklenen yapılara bakanlık incelemesi!

Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan 118 yapının sahipleri, Çevre Şehircilik Bakanlığı'ndan bölgenin incelenmesi talebinde bulundu. Uzungöl Turizmciler Dernek Başkan Yardımcısı Murat Akyüz, " Artık yıkım tartışmaları bitmeli ve tamamen turizme odaklanmalıyız" dedi…

Ürdün'de İsrail'in kiraladığı arazilerin teslimi tartışılıyor!

Ürdün, 1994'te imzalanan barış anlaşmasının 1B ve 1C ekleri gereği Bakura ve Gamr arazilerini 25 seneliğine İsrail'e kiralamıştı. Anlaşma gereği söz konusu toprakların kira süresi 26 Ekim 2019 tarihinde sona erecek.

Çin ekonomik büyümesinde 30 yılın en düşük oranı!

Çin ekonomisi ABD ile ticaret savaşı ve azalan iç talebin etkisi ile üçüncü çeyrekte yaklaşık 30 yılın en düşük büyüme hızını kaydetti.

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

İnşaat malzemeleri sanayisi Eylül'de 0,78 puan arttı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Eylül ayında 0,78 puan yükseldi. Buna göre, Ağustos ayındaki daralmanın ardından Eylül ayında yeniden arttı.

Antalya OSB'de 6.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Antalya 13. İcra Dairesi, Döşemealtı'nda bulunan Antalya Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki 3 katlı fabrikayı 6 milyon 573 bin 631 TL'ye satıyor.

15 Temmuz Otogarı ücretleri belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde alınan kararla 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ücret tarifesi belirlendi.

Kemal Duran kimdir?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu.  Peki Kemal Duran kimdir? Kemal Duran hangi işlerde görev aldı?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

İzmir’de konut satışları yüzde 42 oranında arttı!

İzmir'de konut satışları yüzde 42 oranında arttı. Buca, bin 313 konut satışı ile İzmir’de en çok konut satışının gerçekleştiği ilçe oldu… 

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

CarrefourSA İzmir'deki ikinci hipermarketini açtı!

CarrefourSA, İzmir'de ikinci hipermarketinin açılışını yaptı. Mağaza açılışında konuşma yapan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, "Gerçekten müşteriye değer yaratabileceğimiz yerde, müşterinin de bizi sahipleneceği yerde büyümek istiyoruz" dedi…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Gayrimenkul Borsası dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Borsası tarafından uluslararası iş birlikleri gerçekleştirmek için kurulan GABORAS Global ile Irak Bankalar Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı