28 / 04 / 2024

Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Asgari ücrete ek 1000 TL ödeme yapılacak!

Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Asgari ücrete ek 1000 TL ödeme yapılacak!

Yaşanan ekonomik krizde asgari ücretlilerin beklediği yüz güldürecek haber açıklandı. Asgari ücretlilerin gelirine ek 1000 TL müjdesi.



Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Asgari ücrete ek 1000 TL ödeme yapılacak!

Ek gelirde istisnalara yer var mı?

Asgari ücret çalışanları için açıklanan ek gelir haberinde istisnai durumlarda merak edilmektedir. Yapılan açıklamalara göre çalışanlara verilecek ödemenin direkt olarak ödemesi ya da doğrudan doğal gaz şirketine verilmesi arasında belirli bir fark olmayacaktır.

İki durum içerisinde de enerji yardımı istisna kapsamı içerisinde yer alacaktır. Ek gelirin belirli bir kısmı çalışanın doğal gaz kartına, kalan kısmı ise elektrik harcamaları için elden verilebilecektir. Bu şekilde ödeme yapan işveren her iki ödemeyi de vergisinden düşebilecektir.

Ek gelir konusunda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta çalışanlara maaşlarından ayrı olarak verilecek olmasıdır. Diğer önemli nokta ise başvurularında sadece işverenler tarafından yapılacak olmasıdır.  

Asgari ücretliye ek 1.000 TL müjdesi

Asgari ücrete zam yolda mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön