27 / 04 / 2024

Bankalara döviz işlemleri için flaş talimat geldi

Bankalara döviz işlemleri için flaş talimat geldi

BDDK ve Merkez Bankası’nda bankalara flaş bir talimat geldi. Gelen talimata göre bankalardan sadece piyasaların açık olduğu saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında işlem yapmaları istendi. Söz konusu talimatın bankalara sözlü olarak iletildiği öğrenildi.



Bu adımın ise piyasalarda likiditenin düşük olduğu saatlerde dövizdeki hareketliliğin önünde geçmek için atıldığı yorumu geldi.

Söz konusu talebin bankalara sözlü olarak iletildiği iddia edilirken, Merkez’den ya da BDDK’dan konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön