18 / 05 / 2024

Bankanın kapısından girmeden anında 20 bin TL nakit fırsatı ve indirimli faiz oranı için son 10 gün!

Bankanın kapısından girmeden anında 20 bin TL nakit fırsatı ve indirimli faiz oranı için son 10 gün!

Yeni yıl öncesi nakit ihtiyaçları için Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine indirimli faiz oranı ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar 20 bin liraya kadar taksitli nakit avans kullandırıyor. İşte detaylar...



1 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan taksitli nakit avans kampanyasında geri ödeme taksitleri 2 ile 12 arasında olacak. Geri ödemede indirimli faiz oranı olan yüzde 1,23 faiz geçerli. İlk taksit tutarı ilk ekstrenin son ödemi tarihi baz alınarak hesaplanacak.

Kampanyada taksitli nakit avans işlemi kart hamilinin işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, günlük minimum işlem tutarı 100 TL, maksimum işlem tutarı ise 20.000 TL. ATM'den taksitli nakit avans çekim işlemlerinde işlem tutarı ATM günlük para çekme limiti ile sınırlı. Kampanyada sadece Bireysel Bankkart ile yapılacak taksitli nakit avans işlemleri kampanya kapsamında değerlendiriliyor.

Ayrıca Bankkart Başak, Bankkart Business, ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değil. Nakit çekme özelliği engellenmiş kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacak.

Taksitli nakit avans işlemi, kredi kartına tanımlı nakit avans limitinden düşülüyor. Faiz tutarı üzerinden yüzde 5 BSMV ve yüzde 15 KKDF alınıyor. Öte yandan taksitli nakit avans işlemlerinde Bankkart Lira kazanılmıyor. Taksitli nakit avans işlemi için erken kapama ve bir taksitten az olmamak koşuluyla kısmi ödeme yapılabiliyor. Erken kapama durumunda vadesi gelmemiş taksitler için ödeme tarihine göre faiz indirimi uygulanıyor. Kısmi ödemede ise, ödeme tarihine ve miktarına göre faiz indirimi yapılarak yeni ödeme planı oluşturuluyor.

Taksitler dönem borcuna ekleniyor. Taksitli nakit avans işleminin iptal ve iadesi yapılmıyor. Taksitli nakit avans geri ödeme süresi boyunca kredi kartı hesap kesim tarihi değişikliği yapılmıyor.

Kampanya şartlarına göre Ziraat Bankası A.Ş. gerektiğinde kredi kartlarının nakit çekme özelliğini engelleyebiliyor.

 

1000 lira nakitte geri ödeme tablosu şu şekilde

Tutar

Taksit Sayısı

Faiz Oranı

Taksit Tutarı

Toplam Ödenecek

1.000 TL

6

%1,23

175,75 TL

1.054,50 TL

1.000 TL

12

%1,23

91,94 TL

1.102,73 TL

 

 

Garanti BBVA'dan yeni yıla özel kredi müjdesi!

Düşük faizli kredi müjdesi! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası açıkladı

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön