07 / 07 / 2024

Bankkart'ı olanlar bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! 2000 TL indirimden faydalanabileceksiniz!

Bankkart'ı olanlar bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! 2000 TL indirimden faydalanabileceksiniz!

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine özel bir kampanya duyurusu geldi. 15 Ocak'tan 28 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kampanya alışverişlerinde 1000 ve ya 2000 TL indirim. Kampanyanın detayları haberimizde !



Bankkart ı olanlar bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! 2000 TL indirimden faydalanabileceksiniz!

KAMPANYA SAYESİNDE CEBİNİZE 2 BİN TL KALACAK

Ortaklaşa yürütülen bu kampanyada müşterilerin yararlanabilecekleri azami indirim tutarı 2.000 TL'dir. Kampanyaya sadece Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Başak Ticari/Kurumsal kart sahipleri faydalanabileceklerdir. Fakat KGF Teminat Kurumsal Kart ürünleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen indirim tutarı geri alınacaktır. İndirime konu olan kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılabilecek, ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edileceği uyarısı yapıldı.

KATILMAK İÇİN VATAN YAZ 4757'YE GÖNDER

Bunlarla birlikte kampanya dönemi içerisinde kampanyaya katılım sağlamakta sorun yaşayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Kazanılan indirimler ise, 10 Mart 2023 tarihinde işlem yapılan kredi kartının ekstresine veya Bankkart Başak kartınızın bağlı olduğu hesaba yansıtılacağı brelirtildi. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya VATAN yazıp 4757'ye SMS göndererek katılılım sağlayabilirsiniz.

 

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön