02 / 05 / 2024

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Döviz kuru ve altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın ve dolarda yeni haftada düşüş yüzde 1'i geçti. Bu durum karşısında yatırımcılar altın fiyatları ne kadar? Dolar bugün kaç TL? sorularının cevaplarını araştırıyor...



“ZARAR EDECEKLER!”
 

Bu hafta İngiltere ve Euro Bölgesi’nde faiz kararı ile ABD’de istihdam verisinin takip edileceğini söyleyen İslam Memiş, “Döviz kurları ve altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde gerilemeye devam ediyor. Bunun haberini geçen hafta vermiştim. Öngördüğüm düşüşlerin Şubat’ta devam etmesini bekliyorum. Ancak Şubat alım için son fırsat! Mart ile birlikte yükselişi göreceğiz. Şubat’ta “Almadım, ihmal ettim, işim vardı” diyenler zarar edecek. Alıp uzun vade bekleyenler kar edecek. Sepet ve parite işlemi yapan kar edecek, onları öğrenmeyen zarar edecek” diyerek yatırımcıları uyardı.

Altın fiyatlarında ters rüzgar! Düşüş başladı!

FED faiz kararı sonrası altında şok hamle! Gören inanamıyor!

Dikkat! Borsa ve altında kritik hafta!

Altın fiyatlarında büyük fırtına! Gözlerinize inanamayacaksınız!

Dolar ve euroda fırtına öncesi sessizlik mi yaşanıyor?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön