02 / 05 / 2024

Beko'dan seçili bulaşık makinelerinde Oliz'e özel kaçırılmayacak fırsat!

Beko'dan seçili bulaşık makinelerinde Oliz'e özel kaçırılmayacak fırsat!

Beko'dan yine güzel bir kampanya. Beko seçili bulaşık makinelerinde indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanyanın detayları...



Beyaz eşya markası Beko'dan Oliz'e özel bir indirim kampanyası daha. Kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve diğer kampanyalar ile birleştirilemeyecek. Oliz'e kullanıcılarına özel olan bu indirim kampğanyasından, Oliz kullanıcıları 1 kez yararlanabilecekler.

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nin özellikleri şöyle; Beko Bulaşık Makinelerinin HijyenMax özelliği, buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle virüs ve bakterilerin* yüzde 99,99’unu öldüren bir teknik mevcut.

BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nin 4 programı bulunuyor. Ürünün kapasitesi 14 ürün rengi ise leke tutmayan inoks. Öte yandan BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nde bardak koruma sistemide bulunuyor.

HİJYEN MAX ÖZELLİĞİ

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi'de yüksek sıcaklık etkisi ile oluşan Buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle HijyenMax özelligi virüs ve bakterilerin zde 99,99'unu öldürür ve bulasıkların her noktasında hijyen sağlar. Yüz altmış dört dakika süreli Yoğun 70°C / Süper 70°C programının HijyenMax fonksiyonu ile çalıştırılması koşulunda; Escherichia coli, Candida albicans ve Staphylococcus aureus bakterilerininin ve Adenovirus type 5, Murine Norovirus, Poliovirus type 1 virüslerinin yüzde 99,99’unu öldürmektedir.

Beko dan seçili bulaşık makinelerinde Oliz e özel kaçırılmayacak fırsat!

ARITILMIŞ GERÇEKLİK

Artırılmış Gerçeklik özelliği sayesinde Beko ürünlerini bulunduğunuz ortamda sanal olarak görüntüleyebilirsiniz. (AR) ile görüntülemek için cep telefonunuzdan siteye giris yapmanız yeterli olacaktır.

KURUTMA VE EKSTRA PARLAKLIK FONKSİYONU

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nde programın sonunda gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarının küçülmesini ve yok olmasını sağlar. Bu sayede daha parlak cam ve porselenlere sahip olmanıza yardımcı olur.

ÜRÜNÜN FİYATI

BM 4044 I Bulaşık Makinesi

Ürünün Fiyatı: 16.459 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı: 12.959 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Ekim 2023 tarihinde saat 18.02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.91 Türk Lirası, Euro 29.55 Türk Lirası, altının gramı ise 1.728 Türk Lirası değerindedir.

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Beko ActiPress Expert Buharlı El Ütüsünde ayın fırsatı!

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

 


Geri Dön