03 / 05 / 2024

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, ülkedeki benzin fiyatlarının hala çok yüksek olduğunu belirterek, bu konuda gelecek hafta duyuruları olacağını duyurdu.



Biden, 8 Kasım'da gerçekleşecek olan ara seçimler öncesi batı eyaletlerine yaptığı ziyaretlerin California durağında altyapı paketi konusunda açıklamalar gerçekleştirdi.

Los Angeles'ta metro hattına yapılan yeni eklemeleri inceleyen ve burada açıklamalar gerçekleştiren Biden, bu hattın toplu taşımayı geliştireceğini ve hava kirliliğinin azaltılmasına yardımcı olacağını açıkladı.

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Biden, kongreden geçirdikleri altyapı paketi sayesinde ülke ekonomisinde düzelme yönünde ilerleme kaydedildiğinin altını çizerek, "Gelecek hafta benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyurularım olacak. Benzin fiyatları çok yüksek, çalışmaya devam etmeliyiz." dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Biden, bu hafta Colorado, California ve Oregon eyaletlerini ziyaret ederek, burada çeşitli konuşmalar gerçekleştiriyor.

Söz konusu programlar doğrudan bir "seçim kampanyası" olarak açıklanmasa da Biden gittiği yerlerde Demokrat adaylara destek çağrıları yapıyor ve bağış etkinliklerine katılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön