18 / 05 / 2024

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, ülkedeki benzin fiyatlarının hala çok yüksek olduğunu belirterek, bu konuda gelecek hafta duyuruları olacağını duyurdu.



BİDEN DAHA ÖNCE DE KONUŞMUŞTU!

Biden, Maryland, Hagerstown'daki bir otomobil şirketinin fabrikasını gezdi ve ABD ekonomisini değerlendirdi.

Yerli üretime değer verdiklerini vurgulayan Biden, ABD'de üretim yapan ve yeni istihdam kaynakları açan tüm şirketler için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Benzin fiyatlarının düşürülmesine yönelik yeni duyuru yapacak!

Biden ayrıca Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) ve birkaç OPEC dışı petrol üreticisi ülkeyi içeren OPEC+ grubunun Kasım ayından itibaren günlük petrol üretimini 2 milyon varil azaltma kararına da tepki gösterdi.

Gruptaki Suudi Arabistan'ı ve Rusya'nın Ukrayna ile savaş halinde olmasını eleştiren Biden, "Benzin fiyatlarını galon başına 1,60 doların altına alabilirim ama gaz fiyatları Rusların ve Suudilerin yaptıkları yüzünden yükseliyor. Burada değil" dedi.

Piyasalara enflasyon yankısı!
Fiat, Cezayir’de otomobil üretecek!
IMF Başkanı'ndan şok edici açıklama!
Fransa'da benzin kuyrukları artık çok normal!
Milyonlarca çalışanın geliri artacak! 1.270 TL'lik katkı, çalışması başlatıldı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön