17 / 05 / 2024

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Fiyatları dondurma kararına o marketlerden de destek geldi. Karar gıda, dayanıklı tüketim, temizlik ürünleri mutfak araç ve gereçlerindeki fiyatları kapsıyor.



Discount marketlerin dahiline mağaza başına minimum 600-700 farklı ürün bulunurken, kendilerinin en küçük mağazasında minimum 5 bin farklı ürün olduğu belirtilen açıklamada, “Her üründen bir değil, birçok markanın üretimi mağazalarımızda bulunabiliyor.

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Sebze-meyvenin birkaç çeşidi, süt ve süt ürünlerinin, bakliyatın ve diğer 5 bini aşkın ürünü vatandaşlarımız fiyat ve marka karşılaştırmalı edinebiliyor” ifadelerine yer verildi.

ZİNCİRİN HER HALKASI ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Açıklamada, “ Amacımız enflasyonun düşmesine katkı sağlamak ise bu zincirin her halkasının elini taşın altına koyması gerek. ÜFE-TÜFE arasındaki farka baktığımızda üreticilere bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen, bir süre marketleri zor durumda bırakmayın. Mümkünse, zamlı ürün ve listeler göndermeyin.  81 ildeki tüm yerel marketlerin ricası budur. Ancak bu şekilde enflasyonun düşüşüne bir katkı sağlarız”  değerlendirmesi yapıldı.

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?

Android telefonlara bakın hangi özellik geliyor? Çok şaşıracaksınız!

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

ABD'de özel sektörde istihdam aralık ayında beklentileri aştı!


Geri Dön