21 / 05 / 2024

Bitcoin'de domino etkisi! Yatırımcılar endişeli

Bitcoin'de domino etkisi! Yatırımcılar endişeli

Aralık 2020'den beri ilk kez 20.000 dolar seviyesinin altına düşen Bitcoin yatırımcıları endişelendiriyor. Domino etkisinden korkan uzmanlar Bitcoin'i sabit bir yerde tutmaya çalışıyor.



 

Pazartesi günü ise bir miktar yükseldi. Ancak kripto para birimi sektörünün son çöküşünde yine de bu yıl değerinin %55'ini ve yalnızca bu ay %35'ini kaybetti. Bitcoin'in düşüşü, birkaç büyük kripto firmasındaki sorunları takip ediyor.

Piyasa oyuncuları, diğer kripto yatırımcıları marj çağrılarını karşılamak ve kayıpları giderebilmek için varlıklarını satmak zorunda kaldıklarından, daha fazla düşüşün zincirleme bir etkisi olabileceğini söyledi. Crypto hedge fonu Three Arrows Capital, varlık satışı ve başka bir firma tarafından kurtarma dahil çeşitli seçenekleri araştırıyor.

Fonun kurucuları Wall Street Journal'a Cuma günü yayınlanan bir haberde, Asya odaklı kripto borç veren Babel Finance'in para çekme işlemlerini askıya alacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön