14 / 05 / 2024

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Günün ilk yarısında 6.207,85 puanı gördü!

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Günün ilk yarısında 6.207,85 puanı gördü!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.207,85 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...



Sabah saatlerinde de Borsanın yeni güne rekor tazeleyerek başladığı açıklanmıştı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika rakamlarına göre, açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 28,55 puan ve yüzde 0,47 yükselişle, günü  6.135,31 puan ile açtı. 

Borsa İstanbul da rekor üstüne rekor! Günün ilk yarısında 6.207,85 puanı gördü!

Paylaşılan detaylara göre, bugün sabah saatlerinde bankacılık endeksi yüzde 0,49 ve holding endeksi yüzde 0,55 yükseliş kaydetti. Tüm sektör endekslerinde artış yaşanırken, en çok kazandıran da yüzde 1.08 ile inşaat olarak açıklandı. 

Taşınmaz satışlarında tapu işlemleri artık hafta sonu da yapılabilecek! Tapu işlemi yaparken bunlara dikkat!

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Deprem bölgesindeki 11 ilde 180 bin konutun inşasına başlandı! Bakan Özhaseki teslimler için yıl sonunu işaret etti!

Ehliyet fiyatlarına zam mı geldi? 2023 Ehliyet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön