15 / 05 / 2024

Bu kampanyaları duyan inanamadı! O iki bankadan başvurana tek kuruş faizsiz 10 bin TL!

Bu kampanyaları duyan inanamadı! O iki bankadan başvurana tek kuruş faizsiz 10 bin TL!

Bankalar, kredi kampanyalarıyla, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara cazip koşullar sunuyor. Garanti Bankası ve İş Bankası’nın başlattığı iki ihtiyaç kredisi paketi ise başvuran adeta ikramiye gibi kredi sağlıyor.



Her müşterinin 1 sefer faydalanabildiği kampanya kapsamında,   kullanılan 10.000 TL’ye kadar kredi tamamen faizsiz olarak 5 ay vadeye bölünerek ödenebiliyor.

Kullandırılan Taksitli Nakit Avans miktarının 300 TL ile 10.000 TL aralığında değiştiği kampanyada, başvurular, kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra, 7 gün içinde gerçekleşmesi gerekiyor.

İş Bankası’nın kampanyasına  İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart dahil değil) ile katılım sağlanabiliyor.

Bu kampanyaları duyan inanamadı! O iki bankadan başvurana tek kuruş faizsiz 10 bin TL!

GARANTİ’DEN FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Garanti Bankası tarafından düzenlenen Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası çerçevesinde ise Garanti Mobil kullanılarak yeni müşteri olunması halinde 10.000 TL’ye varan nakit avans sıfır faizle kullanılabiliyor.

Mobil’den işlemlerini tamamlayarak müşteri olan ve bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlar, başvuruları onaylandıktan sonra 10.000 TL’ye kadar nakit avansı hiçbir masraf ve faiz ödemeden kullanabiliyor. Nakit avans, faizsiz olarak 6 eşit taksitte ödenebiliyor.

BAŞVURU İÇİN SON 4 GÜN

Garanti Bankası’nın bu kampanyası için son başvuru tarihi  31 Ocak 2023.  Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olanlar,  14 gün içerisinde  bireysel kredi kartı başvurusu yaptıklarında, onayın ardından bu kampanyadan faydalanabiliyor.

Kampanya, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvurularında geçerli olacak.

BM’den ekonomide korkutan uyarı! Hem gelişmiş, hem gelişmekte olan ülkeler etkilenecek!

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Kur Korumalı’da faiz yüzde 17’ye mi çıkıyor?

Aman kanmayın! Bunları yapan dolandırıcıların tuzağına düşmüyor!

Kimler çocuk desteği alabilir? Kaç TL ödeniyor?


Geri Dön