08 / 05 / 2024

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...



Morgan Stanley, altın yatırımı için hala geç kalınmadığı görüşünü gündeme getirirken; küresel olarak ekonomilerin evrildiği noktanın da altın için fırsatlar yaratmayı sürdürdüğünü belirtiyor. 

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Vadeli İşlem ve Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen ise dövizin değer kazanması ve ons altının iyi performansıyla beraber gram altının ilk yarıda oldukça iyi bir performans sergilediğinin altını çizdi. 

Söz konusu açıklamasında, gram altının bu performansını senenin geri kalanında da korunmasını beklemenin oldukça makul olabileceğine dikkat çeken Zafer Ergezen, son dönemde Fed’in bir miktar şahinleşiyor olmasının ons altın fiyatlarında da geri çekilmeye neden olduğunu ve destek seviyelerinin test edildiğini aktardı. 

Açıklamasında "Bir miktar daha pozitif ve o satış baskısının azaldığı bir ons altın görebiliriz ama ben bir süre daha yatay bant içerisinde kalacağımızı düşünüyorum. Yani aşağıda 1.892-1.900 bandı, yukarıda 1.935 bandında bir süre bu seviyelerde dalgalanan bir ons altın göreceğiniz beklentisindeyim" ifadelerine yer veren Ergezen, ardından da ons altının faiz indirimlerinin konuşulmaya başlanacağı dönemi bekleyeceğini söyledi. 

Sonrasında ons altında satış baskısının azaldığı ve yavaş yavaş direnç seviyelerinin test edildiğinin görüleceği bir piyasa olacağına değinen Ergezen, açıklamasını "Bu da eylül sonrası yılın son çeyreğinde daha pozitif bir ons altın görme eğilimimiz yüksek" diyerek tamamladı. 

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Evde bakım maaşı alanlar hemen bakın! 2023 Temmuz evde bakım parası hesaplara yattı mı? Zamlı rakam kaç TL oldu?

A101'de Pril excellence bulaşık kapsülü 40'lı 139 TL'ye, Raid sineksavar 47 TL'ye, Sinek kovar sprey 47 TL'ye düştü!

THY'den personellere yüzde 20,77 zam! Tek tek açıklandı: İki defa ikramiye de verilecek! 


Geri Dön